POC communicatie middelen (geen vergunning nodig)


POC, betekend "Pusch to talk Over Cellulair"  Onze POC portofoons en mobilofoons werken op het mobiele GSM netwerk. Vergelijkbaar met je mobiele telefoon.

Op dit moment hebben wij voor de verkoop verschillende  POC portofoons en mobilofoons van het merk Inrico beschikbaar. Door gebruik te maken van een Real PTT account kunt u met elkaar communiceren.

Ook een gratis Real PTT app voor uw androide/IPhone telefoon is beschikbaar. Elk toestel heeft zo zijn eigen kenmerken, voordelen en specificaties. Met deze diversiteit zijn we in staat om voor elke soort gebruiker het juiste systeem samen te stellen. (geen vergunning nodig)

De door ons te leveren portofoons kenmerken zich van een eenvoudig toestel die alleen als portofoon gebruikt kan worden tot een aan toestellen waarmee je kan bellen, of kunt gebruiken als smartphone, met GPS tracking en zelfs kunt gebruiken als bodycam.

Ook hebben we enkele analoge/DMR portofoons in onze verkoopwinkel staan.

Je kunt er voor kiezen om een service pakket mee te bestellen, je kunt ons dan contacten om wijzigingen-instellingen aan te brengen in uw POC portofoons, denk hier bij aan extra groepen, GPS aan uit enz. Ook handig als je bij ons POC portofoons huurt, indien gewenst kunnen we op verzoek de eigen POC portofoons gekoppeld worden met de bij ons gehuurde POC portofoons.

Optioneel kunnen wij op aanvraag de nieuwe portofoon progammeren inclusief sim kaartje zodat portofoon direct gebruik kan worden!

         

 

© 2020 - 2024 Verkoop Combi-Com-Telecom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel