Disclaimer


Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de klanten en potentiële klanten. Combi-Com besteedt de uiterste zorg aan de juistheid van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of innerent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens verstrekt door Combi-Com.

 

Auteursrecht voorbehouden


Niets uit deze publicatie mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Combi-Com openbaar worden gemaakt of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in enige digitale, elektronische, optische of andere vorm of het reproduceren ten behoeve van een onderneming, organisatie of instelling of voor eigen oefening, studie of gebruik welke niet strikt privé van aard is of voor het overnemen in enig dag-, nieuws- of weekblad of tijdschrift (al of niet in digitale vorm of online) of in een radio en/of televisie uitzending.

Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot/of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

 

© 2020 - 2021 VoIP Telecom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel